Aan het werk in de tuin Ontbijt Massage lessen Nieuwe massagetechniek oefenen op elkaar Eten klaarmaken

Open je ogen

Geef een kind op Bali een thuis

Timeus ]
Nieuws ]
Nieuwsbrief ]
Het bestuur ]
[ Het huis ]
[ De kinderen ]
[ Videos ]
Verslagen ]
[ ANBI ]

Tandemtocht ]
[ Foto's cabaret ]

 

Het bestuur van de Stichting Timeus

Hetty de Rooij-Bagerman

Hetty

Voorzitter

Ik vind het belangrijk om een verschil te maken in het leven van andere mensen. Ik ben zelf ernstig slechtziend en realiseer me dat ik bevoorrecht ben dat ik in Nederland woon. Voor gehandicapten en minder bedeelden in ontwikkelingslanden zijn er veel minder mogelijkheden zich te ontplooien dan hier. Daarom heb ik besloten de Stichting Timeus op te richten om op deze wijze kinderen op Bali een nieuwe kans te geven. In het verleden heb ik bestuurservaring opgedaan als bestuurslid van een jongeren zanggroep. Ik ben getrouwd met Joop, die eveneens lid is van het bestuur van de stichting. We wonen in Tilburg.

Kathy Pattiselanno

Kathy

Secretaris

Mijn naam is Kathy Pattiselanno, ik ben getrouwd met Victor en samen hebben wij 2 dochters. Van origine ben ik Moluks en heb in IndonesiŽ mijn roots en dit is een van de redenen dat ik mij wil inzetten voor de Stichting Timeus.

Joop de Rooij

Joop

Penningmeester

Als lid van het bestuur van de Stichting Timeus zet ik me graag in om het lot van gehandicapte en niet gehandicapte kinderen op Bali, die in mensonwaardige omstandigheden leven te verbeteren. Ik vind het belangrijk dat ook zij een kans in deze wereld krijgen. In onze westerse wereld wordt er voor gehandicapten goed gezorgd, maar in IndonesiŽ is dat nog lang niet vanzelfsprekend. Ik ben zelf zeer slechtziend, maar sluit mijn ogen niet voor deze tegenstelling.Als jurist ben ik werkzaam bij de provincie Noord-Brabant. Ik woon in Tilburg en ben getrouwd met Hetty, voorzitter van de stichting Timeus.

Cees Rijke

Cees

Algemeen bestuurslid

Contactpersoon tussen de Nederlandse en Balinese stichting

Ik heet Cees Rijke en sta volledig achter Stichting Timeus. Waarom? Omdat er zo weinig gedaan wordt aan de situatie van blinde en weeskinderen in de derde wereld. Al is het maar een druppel op een gloeiende plaat, toch hoop ik dat Stichting Timeus een succes zal worden. Daarom: help de blinde en ouderloze kinderen in deze wereld! Ik heb de derde wereld al vele malen bezochten heb meerdere kinderen kunnen helpen. Toch is het altijd wat je doet te weinig, omdat je het maar alleen moet doen. En daarom is het zo fantastisch dat er nu Stichting Timeus is, die zich inzet voor deze kinderen.

Roet Hogervorst

Roet

Algemeen bestuurslid

Hetty en Joop heb ik voor het eerst ontmoet tijdens een reis met Twin Travel door de Baltische landen. Toen zij mij vertelden over hun stichting Timeus, ging ik onmiddellijk overstag als donateur. Ik hou van kleinschalige en overzichtelijke projecten. Toen Hetty mij echter jaren later vroeg om bestuurslid te worden ging ik dit keer niet onmiddellijk overstag. Maar het is haar gelukt.