Aan het werk in de tuin Ontbijt Massage lessen Nieuwe massagetechniek oefenen op elkaar Eten klaarmaken

Open je ogen

Geef een kind op Bali een thuis

Timeus ]
Nieuws ]
Nieuwsbrief ]
Het bestuur ]
[ Het huis ]
[ De kinderen ]
[ Videos ]
Verslagen ]
[ ANBI ]

Tandemtocht ]
[ Foto's cabaret ]
Marktplaats ]

 

Eten met geweten

Een home charity diner is een diner dat je zelf organiseert bij jou thuis of op een andere locatie. Voor het diner nodig je een aantal gasten uit. De gasten worden vooraf op de hoogte gebracht dat er een bijdrage zal worden gevraagd voor het goede doel. (Dit bedrag bepaalt de gastvrouw/heer). Tijdens het diner kun je wat vertellen over het doel dat met dat geld ondersteund wordt. Van belang is dat je tijdens het diner één of meerdere van je gasten vraagt zich aan te melden om het volgende home charity diner te organiseren. Zij nodigen dan ook weer gasten uit en zo wordt de kring steeds groter.

Meer informatie of aanmelden: www.etenmetgeweten.nl.  Als u een charity diner voor Timeus organiseert, vermeldt u dit dan s.v.p. expliciet als u zich aanmeldt.

Wij hopen dat u dit initiatief van stichting Eten met Geweten net zo’n geweldig initiatief vindt als wij en dat u een home charity diner wilt organiseren, waarbij u en uw gasten een gezellig samen zijn hebben en bovendien kinderen een betere toekomst krijgen.